Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی بوکس کشورمان که مانند دیگر رشته‌های ورزشی در مجموعه آزادی کمپ اختصاصی برای تمرین کردن دارند، از ۲۰ سال پیش دارای سالن تمرین بود، اما از آن موقع تا امروز بدون اینکه تمرینی در آن صورت گیرد بلاتکلیف مانده و به همین دلیل شرکت توسعه اماکن ورزشی وقتی متوجه شد بوکسور‌ها در آنجا تمرینی انجام نمی‌دهند در اقدامی بسیار عجیب تصمیم گرفت این زمین را از اختیار بوکس در آورده و آن را به کشتی اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زمین که هم اکنون در انحصار فدراسیون کشتی قرار دارد چندی پیش توسط مسئولان این فدراسیون تکمیل شد و الان در اختیار فدراسیون علیرضا دبیر قرار گرفته است.

همین موضوع با واکنش تند حسین ثوری رئیس فدراسیون بوکس نسبت به عاصم یوسفی رئیس شرکت توسعه اماکن ورزشی مواجه شد. او امروز در حاشیه مجمع سالیانه بوکس گفت: یک کار غیرکارشناسی و غیر عقلانی توسط شرکت توسعه اماکن ورزشی شکل گرفت بدون اینکه اطلاعی به ما بدهند. دبیر از روی زرنگی رفته این زمین را برای کشتی گرفته است. من بار‌ها با او صحبت کردم و او هر بار به من گفت که به ما اصلا ربطی ندارد و این زمین را شرکت توسعه به ما داد. بعد از آن با عاصم یوسفی صحبت کردم که متاسفانه او جواب درست و حسابی به من نداد و گفت دلم خواست آن زمین را به کشتی بدهم. من برای دفاع از حق بچه‌های بوکس هیچ گاه عقب نشینی نخواهم کرد و از دیروز تحت فشار‌های سنگینی قرار گرفتم. 

بیشتر بخوانید

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون بوکس برگزار شد

مجمع سالیانه فدراسیون بوکس بعدازظهر امروز در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. قبل از شروع این نشست چند نفر از پیشکسوتان و قهرمانان سابق بوکس با بنر‌هایی که به دست داشتند علیه حسین ثوری (رئیس فدراسیون بوکس) و علیرضا استکی (سرمربی تیم ملی بوکس) شعار‌هایی دادند که با حاشیه‌های زیادی رو به رو شد. حسین ثوری در حاشیه مجمع سالیانه بوکس در خصوص اعتراض برخی ملی پوشان سابق و قهرمانان مانند احسان روزبهانی در حاشیه مجمع توضیحاتی داد.

تمام افتخار برخی آقایان پیروزی مقابل کوبت است

کسانی که از ما انتقاد می‌کنند تمام عزیزانی هستند که از سر دلسوزی می‌خواهند به بوکس کمک کنند، اما اینکه من بخواهم  جوان ۱۷، ۱۸ ساله را که توانسته در آسیا مدال بگیرد را کنار بگذارم و آن‌ها را که در هر مسابقه‌ای رفته‌اند، در شب اول  و دوم باخته‌اند بیاورم، فکر نمی‌کنم کار درستی باشد.   تمام افتخار آن‌ها مربوط به پیروزی مقابل کویت بوده و بهتر از آن هم نبوده است. از آن‌ها خواهش می‌کنم این حرف‌ها را تمام کنند. باور کنید پا به سن گذاشته و دیگر دوره قهرمانی آن‌ها تمام شده است. لطفا حرمت قهرمانی خود را حفظ کنید.  

با هیچ کسی زاویه‌ای نداریم

رئیس فدراسیون بوکس گفت: ما با کسانی که می‌خواهند دلسوزانه کمک کنند زاویه‌ای نداریم و همه آن‌ها را دوست داریم. فدراسیون برای خودش برنامه دارد و  با افراد مدنظر خودش می‌تواند کار‌ها را پیش ببرد. اینکه شما در آن برنامه فدراسیون سرمربی نشدید، مشکل من نیست. من یک سرمربی برای تیم ملی بیشتر ندارم و نمی‌توانم همه را به عنوان سرمربی انتخاب کنم.

بوکس دنیا به ایران احترام می‌گذارد

ثوری گفت: برنامه ما براساس عدالت محوری است و در این مدت چه کار باید می‌کردیم که انجام ندادیم؟ حامی مالی را در بدترین شرایط اقتصادی جذب کردیم و موفق شدیم با این وضعیت مدال جهانی بگیریم. مربیان ما با اخلاص کامل توانستند بهترین نتیجه تاریخ بوکس را رقم بزنند.  آن چیزی که برای ما بسیار مهم است این است که بوکس دنیا به ما احترام می‌گذارد. 

اروپایی‌ها درخواست اردوی مشترک کرده اند

رئیس فدراسیون بوکس گفت: بابت این حرف هم سند دارم و آن هم این است که همین الان کشور‌های اروپایی برای ما دعوت نامه می‌فرستند. لهستان، لیتوانی و لتونی از ما درخواست  برگزاری اردوی مشترک کرده اند. از حرکاتی که صورت می‌گیرد، واقعا متاسف هستم، اما این حرکات ما را یک قدم هم از اهدافی که داریم دور و منحرف نمی‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی تیم ملی بوکس فدراسیون بوکس رئیس فدراسیون بوکس شرکت توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۴۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک پس از کش و قوس فراوان قرار است روز ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار شود تا تکلیف ریاست این فدراسیون برای چهار سال آینده مشخص شود. انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با اساسنامه‌ای که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده برگزار خواهد شد که البته این اساسنامه تفاوت زیادی با اساسنامه‌های آماتور دارد. فدراسیون ژیمناستیک در سه سال گذشته اتفاقات زیادی را پشت سر گذاشت و حدود سه سال است که این فدراسیون با چالش‌های مدیریتی دست و پنجه نرم می‌کند.

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رئیس اداره شده قرار است با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

روزهای پرتلاطم ریاست در فدراسیون ژیمناستیک

دوره ریاست زهرا اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک ۱۹ تیرماه سال ۱۴۰۰ به پایان رسید؛ او بعد از فراز و نشیب‌های زیاد و بعد از ۶ ماه صندلی ریاست این فدراسیون را به سرپرستی که از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده بود واگذار کرد. در نهایت وزارت ورزش، حمید احمدی را به عنوان اولین سرپرست برای فدراسیون ژیمناستیک در تاریخ ۲۳ دی ماه ۱۴۰۰ معرفی کرد.

پس از پایان دوره ۶ ماهه سرپرستی احمدی، در تاریخ سوم مردادماه ۱۴۰۱ وزارت ورزش و جوانان ابتدا طاهر علوی را به عنوان سرپرست معرفی کرد که البته بعد از گذشت چند ساعت، زهره مرزوقی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد، هر چند که عمر سرپرستی او در فدراسیون ژیمناستیک چندان طولانی نبود و او تنها دو ماه سرپرستی این فدراسیون را به عهده داشت. بعد از او وزارت ورزش عابد حقدادی را به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب کرد.

در اسفندماه سال ۱۴۰۱ انتخابات پرحاشیه فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد؛ در آن مقطع زمانی زهرا اینچه درگاهی، عابد حقدادی، حبیب نوظهوری، علی خسروی و مقداد قلندرپور کاندیداهای حضور در این انتخابات بودند که پس آغاز مجمع تأیید صلاحیت سه نامزد قلندرپور، نوظهوری و حقدادی اعلام شد. همین موضوع با واکنش اینچه درگاهی همراه شد و او که تأیید صلاحیتش برای حضور در این مجمع انتخابی نیامده بود مجبور به ترک جلسه شد. عدم حضور اینچه درگاهی در مجمع انتخابات فدراسیون ژیمناستیک منجر به ترک ۲۱ نفر از اعضای مجمع شد. در حالی که همان زمان زمزمه‌های به حد نصاب نرسیدن مجمع عنوان شده بود اما انتخابات این فدراسیون با ریاست پولادگر برگزار و عابد حقدادی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

دوره ریاست حقدادی هم با اتفاقات زیادی همراه بود؛ فدراسیون جهانی که نماینده‌اش در مجمع انتخاباتی حضور داشت و همان زمان اعلام کرد تمامی اتفاقات را گزارش خواهد داد؛ ریاست حقدادی در فدراسیون ژیمناستیک را قبول نکرد و همچنان اینچه درگاهی را به عنوان رئیس این فدراسیون می‌شناخت. عدم تمدید لاینسس‌های ورزشکاران ژیمناستیک در جریان بازی‌های یونیورسیاد باعث شد تا مسئولان وقت ورزش بیشتر از قبل به موضوع ژیمناستیک توجه کنند.

در آن زمان فدراسیون جهانی عابد حقدادی را به رسمیت نمی‌شناخت و او به عنوان رئیس فدراسیون نتوانست لایسنس ورزشکاران را تمدید کند و همین منجر به عدم حضور ورزشکاران در این مسابقات شد. با توجه به پیش رو بودن بازی‌های آسیایی و احتمال مشکلات این چنینی و مسائل دیگر، در نهایت حقدادی از ریاست فدراسیون ژیمناستیک کنار رفت و صندلی ریاست فدراسیون به صورت موقت به اینچه درگاهی سپرده شد. در دوره ریاست اینچه درگاهی ورزشکاران ژیمناستیک توانستند به مسابقات گزینشی المپیک راه پیدا کنند و در نهایت برای اولین بار در تاریخ ژیمناستیک ایران، مهدی الفتی صاحب سهمیه المپیک شد.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته حالا قرار است انتخابات این فدراسیون در تاریخ ۲۴ اردیبهشت‌ماه برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود. این مجمع انتخاباتی براساس اساسنامه فدراسیون جهانی برگزار خواهد شد.

تاریخ سازی به سبک ژیمناستیک

حضور سرپرستان متعدد در فدراسیون ژیمناستیک، برگزاری مجمع پرحاشیه و ریاست حقدادی در فدراسیون که از سوی فدراسیون جهانی به رسمیت شناخته نشده بود و همچنین بلاتکلیفی جامعه ژیمناستیک گزیده‌ای از مشکلات این رشته مادر در سه سال اخیر بود. با وجود همه این مشکلات، ژیمناستیک ایران در دو مسابقه تاریخ ساز شد. در بازی‌های آسیایی هانگژو مهدی الفتی طلسم ۸۰ ساله را شکست و توانست به مدال نقره برسد. او همچنین در مسابقات گزینشی المپیک در جام جهانی آلمان توانست به مدال نقره برسد، اگرچه الفتی در آخرین مسابقه گزینشی عملکرد قابل قبولی نداشت اما با کسب امتیاز از مسابقات پیشین توانست از سوی فدراسیون جهانی صاحب سهمیه المپیک شود و به این ترتیب برای اولین بار ژیمناستیک ایران حضور در مهم‌ترین آوردگاه ورزش دنیا را تجربه می‌کند.

قطعاً در چنین شرایطی نیاز است که این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک به دور از حاشیه برگزار شود تا در فاصله کمتر از دو ماه مانده به المپیک این فدراسیون بالاخره به ساحل آرامش برسد. نیاز است که مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اشتباهات دوره گذشته را مرتکب نشوند و این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک در مسیر قانونی برگزار شود تا دود تصمیمات اشتباه به چشم این رشته و ستاره‌های آن نرود. قطعاً ژیمناستیک با برگزاری یک انتخابات بی‌طرفانه و قانونی برای همیشه حل خواهد شد و امید است دیگر شاهد کج سلیقگی‌ها و اشتباهات در این رشته نباشیم.

کد خبر 6092772 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • دبیر: درباره یزدانی به وقتش صحبت می‌کنم/مهم این است بدنه دولت ورزش را در حد قرمز و آبی نبینند
  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • پاس سردار فقط هالند را می‌خواست!
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان